Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

Toshiba klímaismertető

Toshiba légkondicionálók

 

Toshiba klíma fix sebességű oldalfali készülékek

Toshiba az elegáns, fix sebességű oldalfali készülékeivel gazdaságos megoldást kínál a szobaklíma optimalizálására. Gazdaságossága ellenére e készülékek is hozzák a Toshibára jellemző kiváló minőséget. A legkülönbözőbb teljesítményű modellek hatékony, és emellett halk klimatizálást tesznek lehetővé. Ezek a szép készülékek éppúgy alkalmasak otthonra, mint munkahelyen való alkalmazásra.

Toshiba klíma Inverter technológia

A hagyományos, fix fordulatszámú kompresszorokkal felszerelt klímaberendezések esetében a szoba hőmérsékletének szabályozásakor a kompresszor folyamatosan be- és kikapcsol. A modern klímaberendezések az energiafelhasználás csökkentésére inverter technológiát alkalmaznak. 1981-ben a Toshiba volt az első, aki inverter technológiával felszerelt klímaberendezéseket dobott piacra.

Toshiba klíma Digitál Inverter

A Toshiba Digital Inverter készülék kedvező ár-teljesítmény aránya miatt kiváló választás. Kis méretének köszönhetően tökéletesen megfelel kis helyre való telepítésre. A kültéri egységek a piacon található készülékek között a legkönnyebbek és a legkompaktabbak közé tartoznak. A széles körű választék, a vezérlési lehetőségek és a tartozékok szinte minden felhasználói igényt kielégítenek.

Toshiba klíma Super Digital Inverter

A Super Digital Inverter széria azoknak készült, akik kompromisszumok nélkül csak a legjobbal elégszenek meg. A kiváló hatékonysági jellemzők, a hűtőkör hossza vagy az extrém körülmények közötti hűtő- és fűtő üzemmód ezt a modellszériát abszolút győztessé teszik.

Toshiba klíma Digital Inverter Big

A BIG széria egy gazdaságos Multi változat, ami főleg akkor válik érdekessé, ha egy hőmérsékleti zóna van, és az optimális légeloszlás érdekében több beltéri egységet használunk. A rendszert hőszivattyúsnak tervezték, és mínusz 20 °C külső hőmérsékletig fűt.

Toshiba klíma inverteres oldalfali készülékek

Az inverteres oldalfali klímaberendezésekkel a Toshiba elegáns, karcsú vonalvezetésű készüléket kínál irodákba, éttermekbe és egyéb kisipari alkalmazásokra, ahol könnyű, kompakt és elegáns megoldás szükséges. Az oldalfali készülék a legújabb Toshiba szűrőrendszerrel van felszerelve.

Toshiba klíma mennyezeti készülékek

Az Inverter mennyezeti készülék kiválóan megfelel számos különböző alkalmazásra, ideális megoldás irodákba, orvosi rendelőkbe, üzletekbe és éttermekbe. A legfontosabb előnye ennek az innovatív készüléknek, hogy a légterelés iránya automatikusan szabályozható és alacsony a zajszintje. A készülékben található kondenzvíz gyűjtő tálca gondoskodik az optimális higiéniáról, és megakadályozza a penészképződést, ráadásul alapanyagának (penészedésgátló gyanta) köszönhetően könnyen újrahasznosítható.

Toshiba klíma 4-utas kazettás készülékek

Az új, 4-utas kazettás készülékek feltűnés nélkül illeszkednek bármilyen álmennyezetbe. Az új fejlesztésű turbó axiálventilátornak köszönhetően a készülékeknek alacsony a zajszintje, míg a mennyezeti panel továbbfejlesztett kialakítása tökéletes légeloszlást biztosít kis hőmérséklet ingadozással.

Toshiba klíma Euro-Raster 4-utas kazettás

Az Euro-Raster Toshiba kazettás készülék 4 légkimenetével, kompakt méreteivel (575 x 575 mm) ideális megoldást nyújt a standard Euro-raster álmennyezetekhez. A készülék az új fejlesztésű turbó axiálventilátornak köszönhetően nagyon halk, emellett a légkimenet kialakításának köszönhetően megakadályozza a por felgyülemlését a mennyezeten.

Toshiba klíma légcsatornás készülékek

A Toshiba légcsatornás készülékek kiválóan alkalmasak függesztett álmennyezet fölé való telepítésre. A beszívó - és kifúvó panelek kivételével a berendezés alig látható. A szoba formájától függően a klimatizált levegő több levegőkivezetésen keresztül kerül kifúvásra, így a légcsatornás megoldással egyenletesebb hőmérséklet eloszlás biztosítható a szobában. Ezek a készülékek ideálisak hotelekbe, bankokba és hasonló alkalmazási területekre, ahol kényelmes, nem feltűnő üzemelésre és halk készülékekre van szükség.

Toshiba klíma ultra vékony légcsatornás készülék

Az Toshiba ultra lapos légcsatornás készülék nagy előnye kétségkívül a csekély készülékmagasság, mely csupán 210 mm. Ezáltal a készülék egyszerűen beépíthető álmennyezetbe, kis helyre. A helyiség kialakítása szerint a klímatizált levegő több, mennyezeten elhelyezkedő légkimeneten keresztül kerül a légtérbe. Így egyenletes hőmérséklet eloszlás biztosítható a helyiség minden szegletében.

Toshiba klíma Flexi készülékek

Az új Toshiba Flexi klímaberendezés külsejével luxust kölcsönöz a kisipari használatú helyiségeknek. A legújabb Toshiba Inverter technológiával felszerelt berendezés minden követelménynek eleget tesz. A nagyfokú telepítési rugalmasság megkönnyíti a beillesztést a legkülönbözőbb jellegű helyiségbe. A Toshiba Flexi klímaberendezés ezen kívül a legújabb Toshiba szűrőrendszerrel felszerelt.

Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani