Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

Samsung Triangle Better L AR7000 AR09HSSDBWKN/XEU inverter split légkondicionáló, klíma

Katt rá a felnagyításhoz
Samsung Triangle Better L AR7000 AR09HSSDBWKN/XEU inverter split klíma
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Gyorsabb hűtés, hatékonyabb hőmérséklet megtartás

A Fast Cool funkció révén könnyen és gyorsan is elérheti a kívánt lehűlést. Ezt követően a klíma magától Confort Cool fokozatba vált, ezen a módon tartva meg a terekben folyamatosan a korábban beállított klímát. Így nem kell készülékén rendszeres beállításokat végeznie, ki és be kapcsolgatnia azt. Egyenletes hőfokot és érzetet ad, látványosan kevesebb energiafelhasználással nyújt nagyobb hatékonysági fokot.

Kialakításának köszönhetően nagyobb szögben hűt, méretesebb területet képes lefedni. A Samsung légkondicionálók fejlesztése folyamán a kezdetektől fontos szempontnak találták, hogy az esztétikus külső nagy hatékonysági fokot is produkáljon.

Háromszög külseje révén nagyobb mennyiségű levegőt képes felszívni. A kiáramlási nyílás módosításai, a megnövelt motor erő és a plusz V lapátok segítik a légtér teljes kitöltését. Elkerülve azt, hogy friss levegővel kitöltetlen holtterek keletkezzenek. Tehát otthona egészében ugyanolyan és egyenletes hőfokot garantál.

Fokozottan energiatakarékos

Önök minél többen tartózkodnak egy térben és minél intenzívebb a mozgás, annál több energia szükségeltetne egy adott helység hűs levegőjének megtartásához. Ez idáig a klímák úgy üzemeltek, hogy ugyanolyan erőfelhasználással ténykedtek, ha egy személy tartózkodott csak egy helyen, mintha öt fő lett volna ott. Ennek az állapotnak a javítására fejlesztették ki a Singel User (egyszemélyes felhasználó) módot. Ez lehetővé teszi, ha egy maga van odahaza, akkor is bátran üzemeltesse a légkondicionálót és ne kelljen aggódnia az esetleg megnövekedő villanyszámlája kapcsán.

Akár 70 %-os energia megtakarítással is számolhat a régebbi generációs klímákhoz képest az új beépített EER 10.8-as típusú SMART Inverternek köszönhetően. Ráadásul nem, hogy nem kell lemondania a komfortos, folyamatos a jó levegőnek köszönhető közérzetről, éppen ellenkezőleg! Sokkal kiegyenlítettebb viszonyokat teremt a töredéke költségből. A természet óvó hatásokról már nem is beszélve.

Egészségesebb környezetet biztosít

Képes kiszűrni a levegőben terjedő allergéneket, vírusokat, baktériumokat, port és egyéb a környezetszennyezésből származó nem kívánatos tényezőket. Csak néhány dolgot megemlítve, elbánik az Influenza A és a Corona vírusokkal is a beépített Vírus doktornak köszönhetően. Így juthat családja, Ön és környezete mindig egészséges és Anti allergén levegőhöz. Négy víruson és több baktériumon is hatékony.

A Samsung AR09HSFNCWKN/XZE légkondicionáló akár felettébb extrém körülmények között is üzemképes, 58°C-os időben is zavartalan és üzemkész. A kompresszor vagy a vezérlőegység túlterhelését meggátolja a Triple Protector Plus technológia, melyeket az elektromos kisülések vagy a feszültségingadozások okozhatnak.

A korrózió elleni védelem biztosítására rozsdamentes bevonatokkal van ellátva.

Könnyű tisztíthatóság

A régebbi légkondicionálók levegő szűrő filterei csak a készülék vázának megbontásával voltak elérhetőek. Ezt a körülményes procedúrát megszüntetve vezették be az úgynevezett Easy Filtereket. Ezen konstrukciókban már a klíma készülék tetején, könnyedén megközelíthetően, egy mozdulattal kiszerelhetően pozícionálták a szűrőket.

Hűtőteljesítmény 2,5kW
Fűtőteljesítmény 3,2kW
Üzemi határérték hűtés -10°C / +46°C
Üzemi határérték fűtés -15°C / +24°C
Energiaosztály A++ / A++
EER hűtés SEER 7,1
COP fűtés SCOP 4,6
Beltériegység magasság 26cm
Beltériegység szélesség 82,6cm
Beltériegység mélység 27,5cm
Kültériegység magassága 54,5cm
Kültériegység szélessége 79cm
Kültériegység mélység 28,5cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani