Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

Samsung Triangle Better H (AR7000) oldalfali split klíma AR09HSSDAWKN/XEU

Samsung Triangle Better-H (AR7000) oldalfali split klíma AR09HSSDAWKN/XEU 2,5 kW

Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Samsung
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Leírás és Paraméterek

A Samsung Triangle szakított a hagyományos formavilággal és helyette teljesen új klímaberendezést alkotott. Az új Samsung klímaberendezés kialakítását hosszú előkészítő munka és tervezés előzte meg azért, hogy a legjobb hatásfokot érje el és emellett rengeteg intelligens funkció is rendelkezésre áll.

Samsung klíma új dizájn a tökéletes légáramlás érdekében:

Samsung Triangle Better-H (AR7000) oldalfali split klíma AR09HSSDAWKN/XEU egyedi kialakításának köszönhetően az új légkondicionáló berendezés nagyobb és hatékonyabb légáramlást tud biztosítani, mint a hagyományos klímaberendezések, de csendesebb működés mellett. A nagyobb felületű beszívó nyílásnak köszönhetően akár 39%-kal több levegő képes eljutni a speciális kialakítású megnövelt átmérőjű szuper csendes ventilátor lapáthoz, ami a szélesebb kifúvó nyílás és légterelő lamella segítségével akár 14 méter távolságra is képes a levegőt eljuttatni.

A Samsung inverteres klíma Smart Series II. 2014-es modelleket kiemelkedő energia hatékonyság jellemzi ez köszönhető többek között az új kifinomult automatikus üzemmód vezérlésnek. Abban az esetben, ha a helység hőmérséklete elérte a beállított értéket a klímaberendezés automatikusan energiatakarékos üzemre kapcsol és a ventilátor is minimális fokozatra vált.

Személyre szabottan beállítható hűtési és fűtési programok

Samsung Triangle Better-H (AR7000) oldalfali split klíma AR09HSSDBWKN/XEU légkondicionáló berendezés a további energia felhasználás érdekében olyan funkcióval rendelkezik, amellyel a felhasználó kiválaszthatja, hogy egy vagy több ember tartózkodik az adott helységben. Ezzel az egyedi funkcióval kizárólag az új Samsung klímaberendezések rendelkeznek. A számos konkrét hűtési, fűtési programnak köszönhetően a készülék alkalmazkodik az időjárási körülményekhez és a helységben tartózkodó személyek számához. A Single User funkció lehetővé teszi, hogy a klímaberendezés hűtő vagy fűtő teljesítményét egy gombnyomással csökkentsük, ezáltal további energiát takaríthatunk meg.

Samsung Vírusdoktor légtisztító funkció

Az új Samsung Triangle Better-H (AR7000) oldalfali split klíma AR09HSSDBWKN/XEU is rendelkezik a sokak által már jól ismert vírus doktor névre keresztelt továbbfejlesztett légtisztító rendszerrel. A Vírusdoktor már 2010-ben elnyerte az AHR Expo innovációs díját a beltéri levegőtisztítás kategóriában. Az egyedülálló korszerű szűrési megoldás semlegesíti a levegőben található káros anyagokat beleértve a baktériumokat-vírusokat is, amelyek ellenállnak a mechanikai szűrésnek. Az Samsung Triangle Better-H (AR7000) oldalfali split klíma AR09HSSDBWKN/XEU klímaberendezést egy könnyen hozzáférhető és tisztítható újfajta szűrőbetéttel látták el, ami megkönnyíti a berendezés folyamatos tisztán tartását.

Működés ellenőrző rendszer

A Samsung légkondicionálóba épített intelligens ellenőrző rendszer a telepítést követően folyamatosan figyeli a klímaberendezés megfelelő működését. Az intelligens ellenőrző rendszer figyeli a készülék legfontosabb működési paramétereit az energiafogyasztást, hűtőközeg áramlást és szivárgást, hőmérsékletet és számos további adatot annak érdekében, hogy a klímaberendezés mindig a leghatékonyabban működjön.

Modern Wifi vezérlés

A továbbfejlesztett Wifi vezérlésnek köszönhetően Ön a világ bármely pontjáról nyomon követheti a Samsung klímaberendezése megfelelő működését és vezérelheti azt akár a mobil telefonjáról is. A Wifi vezérlésnek köszönhetően ön távollétében is elindíthatja, vagy leállíthatja klímaberendezését kiválaszthatja a megfelelő hőfokot és további paramétereket is.

Samsung Triangle Better-H (AR7000) oldalfali split klíma AR09HSSDAWKN/XEU paraméterei
Teljesítmény (hűtő-fűtő) 2,5/3,3 kW
SCOP 4,6
SEER 7,1
Energiaosztály A+++/A+++
Méret beltéri 826x260x275 mm
Méret kültéri 790x545x285 mm
Zajszint beltéri 38/16 db(A)
Zajszint kültéri 45 db(A)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!