Termékek Menü
0

Több, mint egy légkondicionáló: a Samsung AF9000

Egyedülálló forma és funkciók bemutatkozik a SAMSUNG AF9000 oszlopklíma.

Samsung AF9000 oszlop klíma

 

AF9000 klíma és légkondicionáló akcióEbben a rövid cikkünkben egy valódi kuriózumot, a Samsung AF9000 oszlopklímát vesszük górcső alá. Kezdjük az áttekintést a legszembetűnőbbel, az igen csak egyedire sikerült formával. Amikor előkerül az igencsak ritkán használt oszlopklíma kifejezés, akkor azoknak akik ismerik a fogalmat egyből egy szögletes meredő, se így se úgy kinéző téglalap forma jut eszébe. Amit azért mondjuk ki bátran: nem látnánk nap, mint nap örömest az otthonunkban. Ezen nézetünket viszont a Samsung AF9000 típusú légkondicionálója alaposan felülírja rendhagyó és prémium megjelenésével, hisz a legexkluzívabb környezetbe is szépen illeszkedik.

Amikor azt írjuk, hogy prémium azt úgy is kell érteni és úgy is gondoljuk. Mert a termék megjelenésében, alkalmazott technológiájában, anyagában egyaránt erős prémium minőséget képvisel.

Az AF9000-as inverteres split klíma első ránézésre egy felsőkategóriás design hangfalnak is tűnhet. Amikor megkezdi a hűtést a 3 ventilátor körül hűs kék neonos világítás kapcsol be. Ezzel is visszacsatolást adva arról, hogy a légkondicionáló működésbe lépett.

A jég enyhítő hűsítése pillanatok alatt

Jet motor által megpörgetett három ventillátorral gondoskodik a pillanatok alatt történő egyenletes levegő lehűtésről. Természetesen a három ventilátor egyesével, variált párokban vagy együtt is üzemeltethetőek. Ezzel szabhatjuk testre a hűtési hatékonyságot az éppen végzett tevékenységekhez és a velünk tartózkodó emberek számához. Így érve el a lehető legenergiatakarékosabb üzemelést.

Magától figyelembe veszi az aktuális hőfokot.

Az úgynevezett Smart Inverter kézi állítgatás nélkül az aktuális környezeti igényekhez igazítja az üzemelő ventillátorok számát és légkeverésük erejét. Így törekszik minimalizálni az áramfelvételt, tehát pénzt takarít meg Önnek és jóval környezettudatosabb működést szavatol.

Egészség a családnak és Önnek!

A vírusokat, baktériumokat és a levegőben terjedő szennyező anyagokat semlegesíti és vízpárává alakítja a Samsung által fejlesztett Vírusdoktor segítségével. Továbbá a mágneses szűrőfilmnek köszönhetően a természetszennyezés kapcsán a levegőbe kerülő nagyon aprócska porokat is megszűri. Ki zárhatja az életükből az ember által generált szennyező tényezőket. A tisztítása pedig köznapi vizes öblítéssel, különösebb erőfeszítés nélkül véghezvihető.

A klíma véd a penész ellen?

Igen! Különösen a jól szigetelt és újszerű lakások jelentős problémája, hogy bár fűtéshatékonyságuk optimális, de a vízpára hajlamos lecsapódni. Ezáltal elszaporodik a penész. Erre kínál megoldást az AF9000 légkondicionáló páramentesítője. Amennyiben otthona nem párásodik abnormálisan, nem tudnak megtelepedni a penészért felelős gombafélék és egyéb baktériumok. Tehát ezen módon is biztonságosabb életteret biztosít.

Samsung AF9000 inverteres oszlopklíma


Felkeltette az érdeklődését az AF9000 klíma? 850000 HUF AKCIÓS ár fejében már itt és most a kosárba teheti. 10m szereléssel AJÁNDÉK!

 

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, írjon nekünk.


Tartalomhoz tartozó címkék: AF9000
Gyártók
Segítünk választani
Szaktanácsadás
Klímaszerelés