Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

Panasonic klíma ismertető

          

A Panasonic mindent megtesz az energia takarékosság érdekében ezért a legújabb technológiákat épiti be a klímaberendezésekbe. Ezért a Panasonic klímaberendezések a maximális kényelem mellett gondoskodnak az alacsony energia felhasználásról.  

 

  INTELIGENS ECONAVI ÉRZÉKELŐ RENDSZER 

A PANASONIC ETHEREA érzkelő rendszere az energia megtakaritás érdekében figyeli a napsütés erősségét az emberi aktivitást és a mzgást valamint az emberi jelenlét hiányát. Az ECONAVI az alacsony energia megtakaritás érdekében autómatikusan állítja a hűtőteljesítményt és ezáltal energiát takarít meg a zavartalan kényelem megtartása mellett.

Az inteligens vezérlésnek köszönhetően a PANASONIC inverteres klímaberendezések akár 45%-kal csökkenthetik az energia felhasználást és ezáltal a villanyszámla kőltségeket!

 

   PANASONIC ETHEREA NAPFÉNY ÉRZÉKELÉS

                    

A PANASONIC ECONAVI rendszere érzékeli a napfény erősségét a szobában valamint az éjszakát vagy a borús időt és a kevesebb bejutó napfény hatására csökkenti a hűtés intenzitásának erősségét

1.TERÜLET ÁTVIZSGÁLÁSA
Az ECONAVI felismeri az emberi mozgást és csökkenti a nem használt terület hűtésére szánt energiát.

2.A MOZGÁS AKTIVITÁSÁNAK ÉRZÉKELÉSE  Az ECONAVI felismeri az emberi aktivitás változásait és ahhoz igazítja a teljesítményt 

3. AZ EMBERI JELENLÉT HIÁNYÁNAK FELISMERÉSE Az ECONAVI felismeri ha nem tartozkodnak a helységben és csökkenti az üres szobák hűtésének energiáját

A PANASONIC ETHEREA klímaberendezések fűtés üzemmódban is érzékelik a napsütés intenzitását és a napsütés intenzitásának megfelelően csökkenti a fűtsre felhasznált energiát.

  PANASONIC ETHEREA NANOE-G LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER

 

 

A Panasonic inverteres etherea klíma berendezések 2012-től egy forradalmian új Nanoe-G nevű légtisztitó rendszerrel vanak felszerelve. Ezek a szűrőberendezések a nanotechnológia segítségével tisztitják meg a levegőt. A Nanoe-G szűrőbetétek kiszűrik a levegőben található legapróbb szennyeződéseket, beleértve a penészgombákat, vírusokat, baktériumokat is.

 

PANASONIC INVERTER TECHNOLÓGIA                                                                                                                                                                                

Kiemelkedő hatékonyság, alacsony energia fogyasztás, csendes működés.

 

A PANASONIC klímaberendezések csúcs minőségü inverter technológiája hatékony működést tesz lehetővé hűtési és fűtési üzemmódban egyaránt. Gazdaságos működés magas COP érték jellemzi.

A PANASONIC ETHEREA inverteres klímaberendezések két féle szinben kaphatók ezüst és fehér kivitelben. Nagyon jó választás azoknak akik szeretik a magas minőséget és megbízhatóságot valamint az egyedi megjelenést.

Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani