Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG VRF Multi V IV

Ismerje meg az LG legújabb VRF rendszerét az LG Multi V 4-et

LG Multi V 4 forradalmi megoldások a VRF technológiában

LG MULTI V 4

Az LG legújabb VRF rendszere a vállalat több, saját fejlesztésű technológiáját alkalmazza. Újfajta, HiPORTM rendszerű kompresszor és változtatható járatszámú hőcserélő, intelligens olaj-visszavezetés és hűtőközeg gőzbefecskendezés. Az LG VRF Multi V 4 kimagasló energiahatékonysági és költségcsökkentési mutatókkal rendelkezik. A Multi V IV működésben, szabályozástechnikában, telepíthetőségben a nagysikerű Multi V sorozat egy teljesen új generációja.

A négy legfontosabb újítás az LG VRF Multi V IV légkondicionálókban

A HiPORTM olaj-visszavezetés egy olyan újfajta megoldás, ami hatékonyan csökkenti a kompresszor energiaveszteségét. Ennek a megoldásnak köszönhetően az olajat közvetlenül a kompresszorba vezeti vissza, így jelentősen csökkenti a hagyományos kompresszoroknál jelentkező alapvető hatékonysági problémákat. Az újfajta megoldásnak köszönhetően az egység fajlagos hatásfoka (COP) hűtés esetében 6,7 százalékkal, fűtés esetében pedig 5,4 százalékkal magasabb.

Az LG VRF fejlett gőzbefecskendező megoldása kétfokozatú kompressziós megoldást alkalmaz, amely még különösen hideg környezetben is, akár -25 Celsius fokos külső hőmérséklet mellett is hatékony fűtésről gondoskodik. A HiPORTM technológiával együtt a rendszer az integrált energiahatékonyságot 2 százalékkal, a fűtési hatékonyságot pedig 10 százalékkal javítja. Az LG VRF Multi V 4 gőzbefecskendező technológiája nagymértékben 27 százalékkal javítja a fűtési teljesítményt.

Az LG VRF szabadalmaztatott változtatható járatszámú hőcserélője az aktuális hűtési vagy fűtési üzemmódnak megfelelően működik. A hőcserélő a hő átadó felületének változtatásával a rendszer további 15 százalékkal tudja fokozni az energiahatékonyságot.

A negyedik fontos fejlesztés az újgenerációs, inverteres kompresszor. Az LG Multi V IV VRF berendezés teljesítménytől függően egy, vagy két db, inverteres kompresszort tartalmaz, amelyek széles üzemi tartományban (15~150Hz) működnek. Az LG fejlett inverteres megoldásnak köszönhetően bizonyos terhelési körülmények esetén minimálisra tudja csökkenteni az energiaveszteséget, és 3 százalékkal javítja az energiahatékonyságot.

LG VRF Multi V 4 energiahatékonyság

Az LG Multi V IV 4,85-os EUR-tényezővel bír, ami a VRF rendszerek között a világ egyik legmagasabb értéke. A Multi V IV részterhelésen gyakorlatilag minimálisra csökkenti az energiaveszteséget, így elődjéhez képest akár 30 százalékos előrelépést jelent az energiahatékonyság szempontjából.

Az LG VRF légkondicionáló üzemi tartománya -5 °C-ról -10 °C-ra bővült, így ideális megoldást jelent olyan terek hűtésére, amelyek egész évben hűtést igényelnek, például a számítógépes szervertermek esetén. A több részre osztott hőcserélő jelentősen csökkenti a leolvasztási ciklust így akár 27 százalékkal javul a fűtési teljesítmény.

LG VRF intelligens távfelügyelet

Az AC Smart intelligens távfelügyeleti rendszer lehetővé teszi, hogy egy könnyen telepíthető, okos telefonos alkalmazás segítségével, vagy számítógépen keresztül távolról is irányíthassuk a klímaberendezést Az intelligens megoldás segítségével akár 128 beltéri egység felügyelhető.

LG MULTI V 4 rugalmas szerelhetőség

A rendszer a VRF technikában kiemelkedő, 1000 m hosszú csővezetés lehetőségét is támogatja, ami a külső és a belső egység egymástól Max. 110 m-es szintkülönbséggel és az egyes belső egységek közötti Max. 40 m-es távolság lehetőségével a Multi V IV-et ideálissá teszi magasabb iroda- és lakóépületekben történő alkalmazására is.  Az új VRF kültéri egységek mérete és tömege is csökkent más gyártók termékeinél átlagosan 26 százalékkal könnyebb. A kisebb tömegnek köszönhetően könnyebb a telepítés és a helykihasználás is jelentősen csökkent.

LG Multi V 4 széles beltéri választék

Az LG VRF berendezésekhez számtalan kialakítású beltéri egység csatlakoztatható 1,5 kW-tól egészen 28 kW-ig. A palettán megtalálható az egyedi kialakítású exkluzív ART-COOL oldalfali beltéri egységek a hagyományos magas fali beltérik valamint légcsatornás alacsony közép és magas nyomású kivitelben, kazettás 1-2 vagy 3 útú kialakításban, valamint mennyezeti parapet, console és lábon álló beltéri egységek.

LG Multi V 4 VRF légkezelő csatlakozási lehetőség

Az LG VRF légkondicionálók csatlakoztathatók egy úgynevezett DX- kit segítségével légkezelő berendezésekhez. Ennek köszönhetően a hagyományos folyadékhűtőkhöz képest jelentős energia megtakarítással képesek, hűtési valamint fűtési feladat ellátására a légtechnikai rendszerekben.

LG eco V és  eco V DX

Az épületek szellőztetését hivatott megoldani az LG VRF rendszerekhez csatlakoztatható, de akár önálló egységként is működő hővisszanyerős szellőztető berendezés az LG eco V valamint az LG eco V DX, ami a beépített hőcserélőnek köszönhetően képes hűteni, fűteni és akár párásítani. A kis helyigényű könnyen telepíthető DX-es mini légkezelő egység 500-1000m3/h levegő szállítására alkalmas, ami sokrétű szellőztetési alkalmazást tesz lehetővé. Irodák, tárgyalok, üzletek, bemutató termek és egyes ipari alkalmazások esetén is kivalló választás szellőztetési feladat ellátására. A DX-es hőcserélő nélküli LG eco V rekuperátor sorozat 250-2000m3/h légszállítással rendelkezik.

LG VRF Multi V 4 meleg víz előállítás

Az LG VRF rendszere alkalmas egy HIDRO-kit segítségével meleg víz előállításra is. Az egyfokozatú HIDRO kitt maximum 50°C-os meleg víz előállítására képes. A kétfokozatú HIDRO-kitt alkalmas akár 80°C-os meleg víz készítésére is.

LG VRF

Érdekel az LG Multi V 4, kapcsolat felvétel►

Tartalomhoz tartozó címkék: LG Multi V 4
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani