Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG légkondicionáló terméktulajdonságok

LG légkondicionáló berendezések terméktulajdonságai

 

Nano plasma légtisztító rendszer:

Az LG klímatechnika által kifejlesztett egyedülálló Nano PLASMA légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port szűri ki, de eltávolítja a háztartási atkákat, pollent, és állati szőrt is, megakadályozva ezzel az allergiás megbetegedések (pl. asztma) kialakulását. A szagmolekulák semlegesítésével megszünteti a kellemetlen szagokat. A klíma készülék szűrőjét vízben tisztítva Ön is könnyedén regenerálhatja, ezáltal folyamatosan élvezheti a tiszta, friss levegőt.

Neo plazma légtisztító rendszer:

Az LG Electronics egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat – ezáltal a klíma berendezésen áthaladó levegőt hatékonyan sterilizálja.

http://www.klimakereskedes.hu/custom/klimakereskedes/image/data/gold%20fin.jpgKorrózióálló Gold Fin:

Az LG klíma hőcserélők felülete korrózióálló aranyszínű bevonattal ellátott alumínium. Ez biztosítja, hogy a felület mindig korróziómentes és újszerű marad, valamint javítja ahőcserélők hőátadásátis.

Automatikus üzemmódváltás:

Hőszivattyús kivitelű klíma készüléknél a beállított hőmérséklettől függően automatikusan vált a hűtési – fűtési üzemmód.

Jet Cool:

http://www.klimakereskedes.hu/custom/klimakereskedes/image/data/jet%20cool.jpgA Jet Cool funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a klíma maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 °C-t el nem éri.

Temészetes CHAOS légáram:

Az emberi test számára legkellemesebb légáramlást a természetben találjuk. Számos elemzés eredményeként az LG a tudományos „CHAOS” elméletet alkalmazta klíma készülékeinél, ami valójában egy természetes, friss levegőáramlatot jelent. A „CHAOS” elmélet olyan technológia, ami a befúvó terelőzsalu mozgási sebességének változtatásával a természetes szellőt utánozza. A „CHAOS” légbefúvás a helyiség magasabban és alacsonyabban fekvő pontjai közötti hőmérséklet-különbséget is minimalizálja, ezáltal még kellemesebb klímát teremtve.

Alvás automata üzemmód:

A „Sleep mode” („Alvás üzemmód”) nyomógomb egyszeri megnyomásával a klíma berendezés automatikusan programozva a nyugodt alváshoz igazítja a ventilátor sebességét, állítja be a hőmérsékletet és kapcsolja ki a készüléket.

Egészséges párátlanítás:

Az LG oldalfali split klíma készülékei rendelkeznek a „párátlanítás” üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.

Automatikus újraindulás:

Esetleges áramkimaradáskor a klíma készülék az áramszünet előtti paraméterekkel indul újra.

Meleg indítás:

Fűtő üzemmódban történő indítás esetében ez a funkció megakadályozza, hogy a klíma készülék hideg levegőt fújjon ki. Csak akkor indítja a beltéri egység ventilátorát, ha a forrógáz vezeték hőmérséklete elérte az előre beállított értéket (28 °C). Amikor a klíma készülék beltéri egységének csőhőmérséklete eléri a 28 °C-ot, az első percben a ventilátor alacsony fordulatszámon jár, és csak ezután kapcsol a beállított sebességre.

Automatikus tisztítás:

A klíma készülékek „szagának” fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.

Központi szabályzás:

A működés lényege: Az LG klíma készülékek többféle opcionális szabályozókkal rendelhetőek. Ezek közé tartozik például a „Központi Szabályozó”. Olyan CAC berendezésekhez tervezték, ahol több légkondicionálót üzemeltetnek egy rendszerként. Maximum 128 db klímakészülék szabályozható egyedileg, vagy csoportosan 8 különálló szabályozó segítségével.

Két-termisztoros szabályzás:

Jelentős hőmérsékletkülönbség léphet fel a klíma készülékben mért, és a helyiség valós hőmérséklete között. A két-termisztoros szabályozás lehetővé teszi a kettő együttes figyelembevételét és lehetőséget kínál bármelyik hőmérséklet megválasztására. Az LCD kijelzővel ellátott vezetékes távirányító oldalán levő csúszókapcsolóval kiválasztható, melyik termisztor szabályozza a klíma készüléket (az egyik termisztor a készülékben, a másik a vezetékes távirányítóban van).

Zóna szabályzás:

Az opció segítségével maximum 4 külön zónaként funkcionáló zsalumozgató motort és termosztátot lehet szabályozni, ezáltal akár 4 helyiség klimatizálását tudjuk biztosítani. A termosztátok, zsaluk és zsalumozgatók beszerzése külön megoldandó feladat, ezek nem tartozékai az opciónak.

Csoportszabályzás:

A működés lényege
- Több klíma berendezés összekapcsolása esetén egy speciális szabályozó képes ezeket együttesen vezérelni.
- A csoportszabályozási funkció a vezetékes távirányító egy áthidaló vezetékének átvágásával aktiválható.
- A csoportos szabályozásnál az indítási áram korlátozása érdekében a beltéri egységek véletlen sorrendben indulnak el (kb. 3 másodperces késleltetéssel). A szabályozó maximum 16 beltéri egységet tud vezérelni.

Space Control:

A befúvó lamellák szöge a beépítési igényeknek megfelelően páronként állítható. A közvetlen huzat zavaró lehet, kényelmetlen közérzethez és csökkenő munkateljesítményhez vezethet;
a befúvó lamella megfelelő beállításával kiküszöbölhető ez a probléma.
- Egyszerűen szabályozható a vezetékes távirányítóról
- A befújt légmennyiség bármilyen beépítési környezetnek megfelelõen könnyen
szabályozható.

Könnyen tisztítható rács:

A klíma berendezésben lévő szűrőket rendszeresen kell tisztítani. Ezekhez általában nehéz hozzáférni. Az LG könnyen tisztítható rácsait úgy tervezték, hogy kiemelésük és tisztításuk is egyszerű legyen.

Optimális légeloszlás:

A vezérelt kifúvási-szögű lamella gyorsabban és egyenletesebben osztja szét a levegőt, így biztosít kellemes környezetet.

http://www.klimakereskedes.hu/custom/klimakereskedes/image/data/product/LG/csend.jpgUltra csendes működés:

Az optimális ventilátorral és motorral rendelkező beltéri egység 23 dB zajszinten üzemel „Alvás” üzemmódban (legalacsonyabb fordulatszámon). Nyugodt és kellemes környezetet biztosít pihenéséhez, ezáltal munkájában is hozzásegíti a jobb koncentráláshoz. Emellett szinte észrevehetetlen a jelentősen lecsökkentett rezgésű és zajszintű kültéri egység működése, mely  még a szomszédokat sem zavarja.

Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani