Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG ATHENA XTREME inverter

LG ATHENA XTREME inverter

AZ LG ATHENA XTREME inverteres klímaberendezés bemutatása:    LG P09MN és LG P12MN

Az LG ATHENA xtreme inverteres klímaberendezés az izléses formatervezés mellett, páratlan és a legátfogóbb klímatizálási megoldást kinálja.

 

Az LG csúcstechnikájú légkondicionálói a fejlett Inverteres technológia, a nagy hatékonyságú hőcserélő és a továbbfejlesztett meghajtás segítségével a legmagasabb szintű energiahatékonyságot biztosítják. A COP/EER értéke az ATHENA xtreme P09MN klímaberendezésnek 5,6 ami nagyon alacsony energia felhasználást jelent A+++. Ezáltal az LG ATHENA xtreme inverter V felhasználók akár 74% energia megtakaritást is elérhetnek a korábbi modellekhez képest.

Emellett az LG ATHENA xtreme inverteres V klímaberendezések fűtési teljesítménye alacsony kűlső hőmérséklet mellett is nagyon hatékony ,ezért önálló fűtési megoldásként is használható. Működési tartománya fűtés üzemmódban -25°C (kűlső hőérséklet) ez páratlan teljesítmény a légkondicionálók területén.

Az LG ATHENA xtreme légkondicionálók kiemelkedően csendesen üzemelnek, azúj Skew Fan ventilátornak és a BLDC motoros meghajtásnak köszönhetően 17dB nagyon halk zajszintel üzemelnek. (alvás üzemmód)

A légszűrés területén átfogó megoldást nyújt az LG ATHENA  P09MN és P12MN klímaberendezés. Az antiallergén és antivírus szűrőnek valammint a Plasmaster ionizátornak köszönhetően tiszta és friss levegőt teremt a környezetében. Ezáltal védi a felhasználó egészségét és megóvja kényelmét.

Tökéletes csend Magasfokú energiahatékonyság
Ferde lapátos ventilátor BLDC egyenáramú motor
Plasmaster automatikus tisztítás Stílusos formatervezés
Plasmaster ionizáló  Gyórshűtés Jet Cool
Méhsejt szerkezetű szűrő Gyors és egyszerű szerelés
Alacsonyfokú fűtés    
Négyirányú légterelés    

 

 

ionizátor:

Az ioniztor álltal kibocsájtott 2 millió Plasmaster ion tökéletesen sterilizálja a levegőt és biztosítja frissességét, a felhasználó egészsége és kényelme érdekében.A Plasmaster automatikus tisztítási funkciója fertőtleníti a klímaberendezés belsejét, ezáltal megakadályozva a penész és a baktériumok elszaporodását a beltéri egységben.

Az LG Athena xtreme Inverter V stílusos formavilága és az automatikusan nyíló és záródó elülső borítólapja bármely izlésessen berendezett belső tér tökéletes kiegészítője lehet.

Az LG ATHENA xtreme Inverter V modellt elsősorban azoknak a vásárlóknak ajálnjuk akik  szeretik a kiválló minőséget, innovatív, kényelmes, költséghatékony és környezetbarát légkondicionálási megoldásokat keresnek.

AZ LG ATHENA XTREME inverteres légkondicionáló típus választéka:

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani