Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG ATHENA inverter

LG ATHENA inverter

Új LG  ATHENA inverter légkondicionáló kimagasló energiahatékonysággal, kifinomult egészségmegóvó megoldásokkal és szinte hangtalan működéssel EON díjat nyert.

LG ATHENA V inverter az energia megtakarítás győztese.

Az LG Athena Inverter V (H09AK típusú) légkondicionálójának kiváló energiahatékonysági mutatói a magas hatékonyságú, új hőcserélő rendszerének, valamint a továbbfejlesztett, kompresszoros meghajtásnak köszönhető. A készülék aktív energiaszabályozás funkciója a felhasználók kezébe adja a további energia-megtakarítás lehetőségét. A szobában tartózkodók számához és egyéb körülményekhez mérten korlátozhatják a készülékek kompresszorának maximális frekvenciáját, ezzel további jelentős energiafelhasználás csökkenést érve el. Az LG Athena Inverter V (H09MW modelljével) 5,6-os fajlagos fűtési hatásfok (COP) érhető el, hűtési és fűtési üzemmódban egyaránt. Az új légkondicionáló a korábbi modellekhez képest akár 74%-os energiamegtakarítást biztosít. Ezen felül, a továbbfejlesztett szűrőrendszernek köszönhetően, a tisztább levegő garantált. Kiemelkedő energiahatékonyságának hála, a villanyszámlán is spórolhatunk.

Az Inverter technológia továbbfejlesztésének eredményeképpen az LG Athena Inverter V légkondicionáló mindössze 17 dB-es üzemi zajszinttel működik, ami az emberi fül számára szinte alig hallható.

Az LG Inverter technológia újítása a Plasmaster szűrőrendszer, melynek segítségével az Athena Inverter V légkondicionáló képes a levegő fertőtlenítésére, így teremtve egészséges légkört. A Plasmaster automatikus tisztítási funkciója fertőtleníti a légkondicionáló belsejét, így megakadályozva a penész és a baktériumok elszaporodását. A Plasmaster ionizáló közel 2 millió polarizált iont bocsát ki, amellyel biztosítja a levegő frissességét. Továbbá, az innovatív Honeycomb légszűrők (pollen- és vírusszűrő, ill. a szagszűrő) tovább javítják a levegőminőséget a különféle vírusok elpusztításával és a szagok semlegesítésével. A Honeycomb szűrőrendszer méhsejt szerkezetes kialakítása révén egyedülállóan hatékony szűrőfelület-kihasználást tesz lehetővé.

Az LG Athena Inverter V stílusos formavilága és az automatikusan nyíló és záródó elülső borítólemeze bármely kifinomultan berendezett belső tér tökéletes kiegészítője lehet.

„Az LG azoknak az európai ügyfeleknek szánja új Inverter V modelljeit, akik innovatív, kényelmes, költséghatékony és környezetbarát légkondicionálási megoldásokat keresnek.” – nyilatkozta Faragó Zoltán, az LG Electronics magyarországi központú leányvállalatának légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának regionális értékesítési vezetője.

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani