Termékek Menü
0

LG ATHENA inverter

LG ATHENA inverter

Új LG  ATHENA inverter légkondicionáló kimagasló energiahatékonysággal, kifinomult egészségmegóvó megoldásokkal és szinte hangtalan működéssel EON díjat nyert.

LG ATHENA V inverter az energia megtakarítás győztese.

Az LG Athena Inverter V (H09AK típusú) légkondicionálójának kiváló energiahatékonysági mutatói a magas hatékonyságú, új hőcserélő rendszerének, valamint a továbbfejlesztett, kompresszoros meghajtásnak köszönhető. A készülék aktív energiaszabályozás funkciója a felhasználók kezébe adja a további energia-megtakarítás lehetőségét. A szobában tartózkodók számához és egyéb körülményekhez mérten korlátozhatják a készülékek kompresszorának maximális frekvenciáját, ezzel további jelentős energiafelhasználás csökkenést érve el. Az LG Athena Inverter V (H09MW modelljével) 5,6-os fajlagos fűtési hatásfok (COP) érhető el, hűtési és fűtési üzemmódban egyaránt. Az új légkondicionáló a korábbi modellekhez képest akár 74%-os energiamegtakarítást biztosít. Ezen felül, a továbbfejlesztett szűrőrendszernek köszönhetően, a tisztább levegő garantált. Kiemelkedő energiahatékonyságának hála, a villanyszámlán is spórolhatunk.

Az Inverter technológia továbbfejlesztésének eredményeképpen az LG Athena Inverter V légkondicionáló mindössze 17 dB-es üzemi zajszinttel működik, ami az emberi fül számára szinte alig hallható.

Az LG Inverter technológia újítása a Plasmaster szűrőrendszer, melynek segítségével az Athena Inverter V légkondicionáló képes a levegő fertőtlenítésére, így teremtve egészséges légkört. A Plasmaster automatikus tisztítási funkciója fertőtleníti a légkondicionáló belsejét, így megakadályozva a penész és a baktériumok elszaporodását. A Plasmaster ionizáló közel 2 millió polarizált iont bocsát ki, amellyel biztosítja a levegő frissességét. Továbbá, az innovatív Honeycomb légszűrők (pollen- és vírusszűrő, ill. a szagszűrő) tovább javítják a levegőminőséget a különféle vírusok elpusztításával és a szagok semlegesítésével. A Honeycomb szűrőrendszer méhsejt szerkezetes kialakítása révén egyedülállóan hatékony szűrőfelület-kihasználást tesz lehetővé.

Az LG Athena Inverter V stílusos formavilága és az automatikusan nyíló és záródó elülső borítólemeze bármely kifinomultan berendezett belső tér tökéletes kiegészítője lehet.

„Az LG azoknak az európai ügyfeleknek szánja új Inverter V modelljeit, akik innovatív, kényelmes, költséghatékony és környezetbarát légkondicionálási megoldásokat keresnek.” – nyilatkozta Faragó Zoltán, az LG Electronics magyarországi központú leányvállalatának légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának regionális értékesítési vezetője.

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani