Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG ARTCOOL Gallery inverter

LG ARTCOOL Gallery inverter

Az  LG ARTCOOL gallery inverteres klímaberendezések bemutatása: LG G09PK,   LG G12PK

LG ART COOL Gallery Inverter V

Az LG ART COOL GALLERY a világ első képkeretes légkondicionálója, cserélhető képpel!

Ennek a megoldásnak köszönhetően ön eldöntheti, hogy a légkondicionálója hogyan nézzen ki. Az LG ART COOL GALLERY légkondicionálóját képkeretként használhatja, ugyanis az üveg előlapot könnyedén felnyithatja és a benne lévő képet bármilyen másra cserélheti. Elhelyezhet benne családi fotókat, rajzokat, és bármilyen nyomtatott képet is.

    

Az ART COOL GALLERY klímaberendezés a 3-dimenziós légáram új koncepcióját kínálja. A három darab kifújó nyílásnak köszönhetően tökéletes légeloszlást, egyenletes hűtést és fűtést teremt a klímatizált helységben, kisebb huzathatás mellett.Az LG légkondicionálói bámulatos hatékonyságuk mellett kategóriájuk legszebben kivitelezett darabjai, melyek otthonának vagy munkahelyének elegáns és mutatós elemei lehetnek.

Magasfokú energiahatékonyság.Az LG csúcstechnikájú légkondicionálói a fejlett Inverteres technológia, a nagyhatékonyságú hőcserélő és a továbbfejlesztett meghajtás segítségével a legmagasabb szintű energiahatékonyságot biztosítják.

Digitális légáram szabályozás. A legjobb komfort elérése érdekében a kifújó nyílások száma is változtatható. Normál esetben mind a három nyílás nyitva van, Jet Cool üzemmódban az alsó nyíláson alvás módban pedig a két szélső nyíláson áramlik a levegő.         

PLASMASTER szűrő.Az Ön egészsége és kényelme érdekében légkondicionálóinkat egyedülálló légtisztító rendszerrel alakítottuk ki. alakítottuk ki. A PLASMASTER automatikus tisztítófunkció segítségével könnyen és hatékonyan megelőzheti a baktériumok és penész letelepedését a hőcserélőn.                           

Egyéb funkcióit tekintve a GALLERY modell megegyezik az ART COOL berendezéssel csak a beépített Plasmaster szűrő mérete nagyobb.

Élvezze Ön is az LG légkondicionálói által nyújtott legmodernebb kényelmet! A Plasmaster automatikus tisztítófunkció és szűrő megelőzi a baktériumok lerakódását a hőcserélőn, míg a fejlett Inventeres technológia gondoskodik a magasfokú energiahatékonyságról. A négyirányú légtereléssel kialakított készülék percek alatt lehűtheti szobáját – és mindezt teljes csöndben, megnyerően elegáns dizájnnal teszi!

Az LG ART COOL GALLERY inverter típusválasztéka:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani