Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

LG ARTCOOL Gallery inverter

LG ARTCOOL Gallery inverter

Az  LG ARTCOOL gallery inverteres klímaberendezések bemutatása: LG G09PK,   LG G12PK

LG ART COOL Gallery Inverter V

Az LG ART COOL GALLERY a világ első képkeretes légkondicionálója, cserélhető képpel!

Ennek a megoldásnak köszönhetően ön eldöntheti, hogy a légkondicionálója hogyan nézzen ki. Az LG ART COOL GALLERY légkondicionálóját képkeretként használhatja, ugyanis az üveg előlapot könnyedén felnyithatja és a benne lévő képet bármilyen másra cserélheti. Elhelyezhet benne családi fotókat, rajzokat, és bármilyen nyomtatott képet is.

    

Az ART COOL GALLERY klímaberendezés a 3-dimenziós légáram új koncepcióját kínálja. A három darab kifújó nyílásnak köszönhetően tökéletes légeloszlást, egyenletes hűtést és fűtést teremt a klímatizált helységben, kisebb huzathatás mellett.Az LG légkondicionálói bámulatos hatékonyságuk mellett kategóriájuk legszebben kivitelezett darabjai, melyek otthonának vagy munkahelyének elegáns és mutatós elemei lehetnek.

Magasfokú energiahatékonyság.Az LG csúcstechnikájú légkondicionálói a fejlett Inverteres technológia, a nagyhatékonyságú hőcserélő és a továbbfejlesztett meghajtás segítségével a legmagasabb szintű energiahatékonyságot biztosítják.

Digitális légáram szabályozás. A legjobb komfort elérése érdekében a kifújó nyílások száma is változtatható. Normál esetben mind a három nyílás nyitva van, Jet Cool üzemmódban az alsó nyíláson alvás módban pedig a két szélső nyíláson áramlik a levegő.         

PLASMASTER szűrő.Az Ön egészsége és kényelme érdekében légkondicionálóinkat egyedülálló légtisztító rendszerrel alakítottuk ki. alakítottuk ki. A PLASMASTER automatikus tisztítófunkció segítségével könnyen és hatékonyan megelőzheti a baktériumok és penész letelepedését a hőcserélőn.                           

Egyéb funkcióit tekintve a GALLERY modell megegyezik az ART COOL berendezéssel csak a beépített Plasmaster szűrő mérete nagyobb.

Élvezze Ön is az LG légkondicionálói által nyújtott legmodernebb kényelmet! A Plasmaster automatikus tisztítófunkció és szűrő megelőzi a baktériumok lerakódását a hőcserélőn, míg a fejlett Inventeres technológia gondoskodik a magasfokú energiahatékonyságról. A négyirányú légtereléssel kialakított készülék percek alatt lehűtheti szobáját – és mindezt teljes csöndben, megnyerően elegáns dizájnnal teszi!

Az LG ART COOL GALLERY inverter típusválasztéka:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők