Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG ART COOL Stylist inverter

LG ART COOL Stylist inverter

LG ART COOL STYLIST inverteres klímaberendezések bemutatása: LG G09WL,G12WL

Időtlen formatervezésével az LG ARTCOOL Stylist bármilyen lakásba tökéletesen illeszkedik, legyen az modern, minimalista vagy akár természet ihlette. A fehér színben pompázó, merészen újragondolt beltéri egység négyszögletes formájával és 12,1 cm-es mélységével elegáns kiegészítője lehet bármely helyiségnek.

Kiemeli más modellek sorából a Hold fényes peremére emlékeztető LED fénygyűrű, amely a színskála valamennyi árnyalatát képes otthonunkba varázsolni. Ennek színét a légkondicionáló tulajdonosa bármikor a saját ízlésének vagy pillanatnyi hangulatának megfelelően módosíthatja. A romantikus hangulatvilágítást választva még meghittebbé varázsolhatjuk a pillanatokat, vagy akár az ARTCOOL Stylist fényei segítségével hozzájárulhatunk az esti relaxációhoz is.  Mind a forma, mind pedig a technológia tekintetében is egyedi.

             

A készülék nagy előnye, hogy három oldalról hűsít (jobbról, balról és alulról), az eddigi egy helyett, amely jóval leszűkítette a potenciális elhelyezések számát. Az LG modellje azonban szinte bárhol könnyen elhelyezhető, mert nem foglal sok helyet, és mivel három irányból is érkezik a levegő, olyan helyekre is rakhatjuk, ahová korábban nem tettük volna.

LG ART COOL Stylist halk működés

Az LG Inverter V technológiának köszönhetően az új modell egyedülállóan halkan és a hagyományos, nem inverteres légkondicionáló megoldásoknál kisebb energiafelhasználással működik. Az ARTCOOL Stylist zajszintje éjszakai üzemmódban mindössze 19 dB, ez pedig az emberi fül számára szinte már nem is hallható.

LG ART COOL Stylist Innovatív vezérlés

Az LG fejlett távirányítót tervezett új terméke mellé. A távvezérlő félgömb alakjával és nagy érzékenységű érintőképernyőjével illeszkedik az ARTCOOL Stylist formavilágához. Gyorsan és egyszerűen módosíthatók rajta a rendszer beállításai, többek között a LED világítás fényének színe és ereje is. Az érintőképernyőn természetesen az olyan fontos információk is láthatók, mint az aktuális üzemmód, a hőmérséklet vagy a pontos idő.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani