Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

LG ART COOL inverter

LG ART COOL inverter

LG ART COOL inverter klímaberendezések bemutatása: LG A09RK,A12RK,A18RK

Az LG ART COOL modellek kétségtelenül megszépítik életterünk. A világszerte elismert kifinomult dizájn magára vonja a figyelmet. Az erőteljes hűtés pedig elkápráztat. Töltsük be a teret az LG ART COOL kellemesen hűvös fuvallatával és magas szintű formavilágával.
 

Négyirányú légbefúvás:

A négyirányú légterelés gyorsan és hatékonyan fújja a hideg levegőt több irányba, a szoba minden sarkába, így akár öt perc alatt öt fokkal lehűtheti szobáját.

 

Tökéletes hőmérséklet, mindig és mindenhol. Az LG ART COOL a kisebb szobáktól a nagyobb irodahelyiségekig bezárólag mindenféle típusú és méretű térben megteremtik a kívánt hőmérsékletet, kellemesebbé téve az ott tartózkodást. Éljen és dolgozzon egészséges környezetben az év minden szakában!

Modern és luxuskivitelű design. A prémium kategóriás LG ART COOL légkondicionáló kifinomult formavilágával, páratlan színeivel bármilyen teret egyedivé, s stílusossá varázsol.

PLASMASTER szűrő:

Az Ön egészsége és kényelme érdekében légkondicionálóinkat egyedülálló légtisztító rendszerrel alakítottuk ki. alakítottuk ki. A PLASMASTER automatikus tisztítófunkció segítségével könnyen és hatékonyan megelőzheti a baktériumok és penész letelepedését a hőcserélőn.

Az LG ART COOL Mirror Inverter légkondicionáló még szebbé varázsolja otthonát, irodáját.

AZ LG ART COOL légkondicionáló típus választéka:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők