Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG ART COOL excluzív klímák

LG ART COOL excluzív klímák

LG ART COOL

Az alábbiakban be szeretném mutatni az LG prémium kategóriás légkondicionálói közül az ART COOL modellcsalád legfontosabb ismérveit, azoknak, akiknek fontos a kiváló műszaki tartalom mellett a nem mindennapi exkluzív megjelenés is.

Az LG ART COOL dizájn világszerte elismert, több formatervezési díjat is a magáénak tudhat. Ez a klímaberendezés a kifinomult formatervezés mellett kiváló műszaki adottságokkal is rendelkezik. Az LG ART COOL légkondik jellemzője az egyedi megjelenés, alacsony energiafogyasztás, csendes működés és ezen kívül még hatékony szűrőrendszerrel is rendelkeznek.

Az LG ART COOL MIRROR klímaberendezés külső jellemzői.

Az LG ART COOL MIRROR légkondicionáló berendezések stílusos kialakítása páratlan. Letisztult lágy vonalvezetés , edzett üveg a beltéri egység frontlapján ami fekete tükrös. Az edzett üveg előlap csillogását és fényét hosszú időn át megtartja, nem kopik, és nem halványul, valamint könnyű tisztítani is.

Az LG ART COOL klímaberendezések finom ugyanakkor erős, tartósságra tervezett kialakításban készülnek. A légkondicionáló műanyag burkolati elemei szürke színűek, ami enyhe fémes hatást kölcsönöz a beltéri egységnek. Ez mindamellett, hogy szép és tartós, de könnyen is tisztítható és idővel nem sárgul el, mint a hagyományos olcsóbb fehér klímaberendezések beltéri egysége.

Az LG ART COOL MIRROR klíma méltán a belsőépítészek kedvence mert ez nem csak egy berendezés, hanem egyben lakásunk, irodánk ékes dísze is lehet.

Az LG ART COOL légkondicionálók műszaki jellemzői.

A külső megjelenés után nézzük meg, hogy milyen műszaki paraméterekkel és kiegészítő funkciókkal vannak ellátva az LG ART COOL  légkondicionálók.

Az  LG 2011 elején dobta piacra az  ART COOL MIRROR modellt, ami nem csak megjelenésében tér el a korább berendezésektől, hanem műszaki tartalomban is.  A beltéri egységen történt változtatások az elődjeihez képest a beltéri egység hosszmérete és magassága kisebb lett, de viszont vastagsága néhány centivel megnőtt emiatt egy kicsit robosztusabb lett.  Erre a változtatásra azért volt szükség az új LG ART COOL modelleknél, hogy a beltéri egység zajszintjét csökkenteni tudják. Az új skew fan (csavar ventilátor) átmérője egy kicsit nagyobb, mint az előző modelleknél, de alkalmazásával a beltéri egység zajszintje éjszakai üzemmódban 19dB-re csökkent, légszállítása pedig megnőtt. Ezzel a kis változtatással javult a légáramlás hatótávolsága (12m) és emiatt nagyobb helységeket is be tud teríteni ennek köszönhetően akár 50%-al gyorsabb a hűtési fűtési idő is.

A jobb légeloszlást szintén segíti az LG ART COOL modelleknél már jól bevált vízszintes és függőleges légterelés is.  A légterelésben is történt némi változás, mert a függőleges állást 6 lépcsőben pontosan lehet pozícionálni a vízszintest pedig 5 lépésben. A vízszintes légterelést lehet csak jobbra vagy csak balra vagy minden irányba állítani.

Az új LG ART COOl MIRROR modellnél a kicsit zömökebb kialakítás nagymértékben megnövelte a szerelhetőséget is emiatt jobban simul a falhoz és nincs elállás. A korábbi ART COOL MIRROR klímaberendezéseknél a lapos kialakítás miatt nehézkes volt a bekötése és sokszor feszültek a csövek a beltéri egység alatt.

Javult az ART COOL MIRROR modellek hatásfoka is hűtés és fűtés üzemmódban egyaránt emiatt kevesebb energia felhasználás mellett nagyobb teljesítményt tudnak leadni. Az inverteres technológiának köszönhetően az ART COOL inverteres klímaberendezések kiválóan alkalmasak fűtési feladat ellátására is alacsony külső hőmérséklet mellett (-15°C).

Az LG ART COOL légkondicionálókban alkalmazott DC inverteres (BLDC) kompresszorok rezgés és zajszintjét valamint a kompressziós hatásfokot optimalizálták. A nagyobb teljesítményű ART COOL modelleknél 5,2 kW valamint a 7,1kW-os twin rotációs kompresszort alkalmaznak a kisebb vibráció elérése érdekében emiatt a nagyobb teljesítményű klímaberendezések is csendesebbek lettek.

LG ART COOL egészséges levegő, légszűrés

A megújult ART COOL MIRROR modelleknél a jól bevált légszűrésben nagy változás nem történt. A beltéri egység magába foglalja az előszűrőt, ami egy kicsit finomabb anyagból készül, mint azelőtt a háromszoros levegőszűrőt és az LG által kifejlesztett egyedül álló PLAZMA légtisztító rendszert.

A PLAZMA légtisztító rendszer nem csak a pórt és a mikroszkopikus szennyezőanyagokat távolítja el, hanem a füstöt és a polleneket is ezzel csökkenti az asztmás és allergiás megbetegedések kialakulását. 

Ami még elengedhetetlen egy modern klímaberendezésben az automatikus tisztítás (AUTO Cleaning) funkció.

Az LG ART COOL inverteres klímaberendezésekben beállítható az automatikus tisztítás funkció. Ez használat után kiszárítja a beltériben található nedves hőcserélő felületet és ez által megakadályozza az, baktériumok penészgombák megtelepedését.

LG ARTCOOL inverter típusválaszték

Az LG ARTCOOL inverteres klímaberendezések széles teljesítmény tartományban kaphatók mono berendezéseknél (1 kültéri és 1 beltéri egység) 2,5kW-5,3kW-ig, míg a multi beltéri egységeknél (1 kültéri és több beltéri egység) 2,1kW-7,1kW-ig terjedő kivitelben.

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani