Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

LG ADVANCE PLUS inverter

LG ADVANCE PLUS inverter

Az LG ADVANCE PLUS klímaberendezések bemutatása:    LG P09RL,  LG P12RL,  LG P18RL,  LG P24RL

Az LG ADVANCE inverteres klímaberendezés a 2012-es LG DELUXE készüléket váltotta le az idei évben. Az LG ADVANCE a DELUXE-hoz képest külső jellemzőiben nem változott, csak műszaki tartalomban történtek apró változtatások. Az új LG ADVANCE inverteres klímaberendezés négy féle teljesítménytartományban kapható. Az LG P09RK hűtési teljesítménye 2,50 kW (0,89-3,70 kw-ig) az   LG P12RK 3,50 kW (0,89-4,10 kw-ig) az LG P18RK 5,2kW (0,90-6,0kW-ig) az LG P24RK 7,03kW (0,90-8,65-ig).

Aktív energiaszabályozás:

Az aktív energiaszabályozás az adott helyzethez igazodva szabályozza az energiafogyasztás szintjét és a hűtési teljesítményt.

Az LG ADVANCE inverteres klímaberendezés legfontosabb műszaki tulajdonságai:
               

Magasfoku energia hatékonyság Aktív energiaszabályozás
BLDC Motor Gyors hűtés Jet Cool
Ferdelapátos ventilátor Kétirányú légterelés
19 dB Nagyon csendes Automatikus tisztitó funkció
Kettős védelmet nyújtó szűrő Gyors és egyszerű szerelés
3M Mikro védelmet nyújtó szűrő Néma üzemmód

Az LG ADVANCE klímaberendezésekben alkalmazott fejlett inverteres technológia és az alacsony fogyasztásu BLDC motorok alkalmazása révén az LG légkondicionálók még több energiát takarítanak meg a felhasználó számára. A ferde lapátos Skew Fan ventilátorok alkalmazásának köszönhetően javúlt a levegő áramlás, kevesebb légőrvény keletkezik. A 25%-kal nagyobb ventiátor átmérő alkalmazása révén nagyobb a légszállítás és alacsonyabb a zajszint. Az LG ADVANCE klímaberendezések 3M mikró védelmet nyújtó szűrővel valamint öntisztitó funkcióval rendelkeznek. Az öntisztitó funkció megelőzi abaktériumok és penész kialakulását a nedveshőcerélő felületen. Az LG ADVANCE klímaberendezések beltéri valamint kültéri egysége nagyon csendes, abeltéri egység zajszintje  mindössze 19dB.

AZ LG ADVANCE inverteres légkondicionáló típusválasztéka:

Tartalomhoz tartozó címkék: LG klmaismertetők
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani