Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

ELFOGADOM
Termékek Menü

Boneco 1359 Hidegpárásító berendezés

Katt rá a felnagyításhoz

Boneco 1359 Hidegpárásító berendezés

Szállítási díj: 3.175 Ft
Gyártó: Boneco

Leírás és Paraméterek

A speciális szűrőszivacs a tartályból önmagától szívja fel a vizet. A levegő ezen keresztülhaladva veszi fel a nedvességet.

A berendezés önszabályzó elven működik, ami azt jelenti, hogy minél szárazabb a levegő, annál több víz párolog el a készülékből. Ahogy emelkedik a páratartalom a szobában, egyre nedvesebb levegő jut át a szűrön, s erről egyre kevesebb víz tud elpárologni. Így automatikusan az ideális 50-60%-os szinten tartja a relatív páratartalmat.

A készülékben nincs semmilyen elektromos vagy mechanikus páraszint-szabályzó egység. Maga a speciális szűrő szabályozza a páratartalmat. Ez a készülék sem fúj ki vízcseppeket, vízkövet, nem okoz tócsát.

A nedvesítő betét (cikksz.:7032) élettartama a használattól, vízkeménységtől függ. Évente, illetve szezonálisan, átlagosan  2-3 db nedvesítő betét szükséges a készülkék használatához.

A dobozban a víz kezelésére Aqua Clean folyadékot talál, de ez már nem rendelhető, ezért ha ez elfogy, a továbbiakban használjon Boneco ionizáló ezüstrudat. Az ezüst csíraölő, antibakteriális hatását  felhasználva, eme természetességgel tudja a párásító nyitott tartályában a baktériumok szaporodását elkerülni. Természetesen a víz rendszeres cseréje,utántöltése is szükséges. Hetente 2-3 szor, tegyen friss vizet a készülékbe.

Technikai adatok
Hálózati feszültség 230V / 50Hz
Teljesítmény 20W
Párásító képesség 2,5dl/h
Zajszint 36dBA
Víztartály 4,0 l
Méretek 233xD315mm
Súly (üresen) 2,5kg
Elektromos vezeték hossza 2 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók
Szaktanácsadás
Klímaszerelés
Segítünk választani